Agenda

BBQ Thursdays

Iedere donderdagavond in juli en augustus vanaf 17.30 uur bereiden wij de lekkerste vis en het beste vlees voor u klaar op onze Ofyr barbecue op het terras!

Voor 23,5 geniet u onbeperkt van vis, vlees, salades en frites! Kinderen 13,5.

22/9 Open Toptrouwlocatie Route

Op 22 september doen wij weer mee met de Open Toptrouwlocatie Route! We toveren ons paviljoen deze dag om tot ware trouwlocatie, zodat u echt het gevoel kunt krijgen wat wij op de mooiste dag van uw leven kunnen betekenen! Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u welkom om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

22/9 Jazz by the Sea

Op 22 september live in Brooklyn Beach: Marvin & Pip!

Marvin Kneefel en Pip Alblas vonden elkaar tijdens The Voice of Holland in 2014: op muzikaal gebied en in de liefde. Dit jonge muzikale stel heeft ondertussen al vele optredens verzorgd, als duo en als solo artiesten. Pip stond met haar band op Concert at Sea. Marvin was te zien bij North Sea Jazz. De jazz, funk en soul invloeden van Marvin en de singer-songwriter invloeden van Pip smelten samen bij dit jonge muziekduo. Een repertoire van toen en nu: altijd in een eigen jasje gestoken!

31/12 Oud & Nieuw / Silvester

Op 31 december gaan we weer knallend het jaar uit bij Brooklyn Beach! Zoals u van ons gewend bent, geniet u ’s middags tussen 15.00 en 17.00 uur van live muziek. Om 19.30 uur verzorgt onze keuken een heerlijk oudejaarsbuffet. Vanaf 22.00 uur starten we met de feestavond, uiteraard weer met live muziek die tot 01.00 uur zal klinken!